Кухня

Схема проста: вибираємо, готуємо, насолоджуємося! Кращі салати №22-04

Салат з куркою, квасолею, морквою по-корейськи і огірком. Салат з ковбасою, кукурудзою і сиром. Салат із сирого буряка і моркви з плавленим сиром. Салат з квасолею, помідорами і сиром. Салат з квашеною капустою, ковбасою і морквою. Листковий салат з копченою куркою, огірком і арахісом. Салат “Нісуаз”.

– відмінне блюдо на швидку руку. Всі інгредієнти готові, варити нічого не треба. Салат дуже яскравий і насичений за смаком, а готується за лічені хвилини.

ковбаса копчена, кукурудза консервована, сир твердий, огірки солоні, помідори, цибуля зелена, майонез, сіль, перець чорний мелений

виходить дуже смачним, незважаючи на простоту. Буряк і моркву використовують сирими, але нехай вас це не бентежить – у тертому вигляді вони абсолютно не жорсткі!

буряк, моркву, сир плавлений, часник, майонез, сіль

можна приготувати буквально за кілька хвилин. І наскільки швидко цей чудовий салат готується, настільки ж швидко і з’їдається. Поєднання фарб, смаків і ароматів просто на вищому рівні! І так – часничку не шкодуйте, він тут грає не останню роль.

квасоля консервована, помідори, сир твердий, часник, майонез, зелень петрушки, зелень кропу, сіль

Для салату знадобиться смачна квашена капуста, можна домашнього приготування. Ковбаса в даному випадку використовується варена. Насичений смак салату додають обсмажені на олії моркву і цибулю. Різні смаки прекрасно поєднуються воєдино, тому салат виходить відмінним.

капуста квашена, ковбаса варена, морква, цибуля ріпчаста, олія рослинна, сіль, перець чорний мелений

готується швидко, так як інгредієнти не потребують термічної обробки. Поєднання продуктів відмінне! Ароматна копчена курка, соковитий, свіжий огірочок, пряна моркву по-корейськи і хрусткий солоний арахіс – не дивно, що у страви такий чудовий яскравий смак!

курка копчена, морква по-корейськи, огірки свіжі, арахіс, майонез

Знаменитий – апетитне і дуже смачне блюдо французької кухні. Салат зустрічається в меню багатьох закладів, але можна приготувати його і в домашніх умовах. Цей рецепт – базова версія салату, яку при бажанні можна доповнювати або змінювати, додавши замість філе анчоусів, наприклад, консервованого тунця.

огірки, квасоля стручкова перець болгарський червоний, оливки, помідори черрі, яйця, цибулю зелений, філе анчоусів, часник, олія оливкова, оцет винний, базилік, сіль, перець чорний мелений

Куряче філе для приготування салату спершу маринується в соєвому соусі, а потім обсмажується. За рахунок курки і квасолі салат виходить ситним, а пряна корейська морква і свіжий огірок додають страві соковитості та приємного хрускоту. Ідеальний баланс смаку!

куряче філе, квасоля консервована, морква по-корейськи, огірки свіжі, соус соєвий, паприка мелена, олія соняшникова, майонез, сіль, перець чорний мелений

Більше варіантів дивіться у рубриці”. А також загляньте в попередню збірку “”.

Сподобалися рецепти? Ставте лайки та підписуйтесь на Дзен-канал RussianFood.com – самого популярного російськомовного кулінарного сайту в світі!

Related posts

Leave a Comment